Meniu

Cele mai importante motive pentru a folosi o tabla magnetica

Cubick 2 ani in urmă 3

Cele mai importante motive pentru a folosi o tabla magnetica

Tablele magnetice sunt unele dintre cele mai cautate in prezent, datorita multutudinii de avantaje pe care le ofera, raportat la tablele clasice. Prin urmare, ele inlocuiesc acum tablele vechi clasice iar motivele care stau la baza unei astfel de decizii sunt detaliate mai jos. Pe Absolut Office pot fi gasite table magnetice de mai multe dimensiuni, care vin cu o serie de avantaje considerabile pentru utilizatori. 

Tablele magnetice se utilizeaza mult mai curat

Primul avantaj tine de modul de utilizare. Daca pe tablele vechi erau folosite crete si bureti, pe tablele noi nu mai este necesara creta pentru ca se folosesc markere semipermanente care se vor sterge imediat cu un burete sau cu o laveta. Nici macare nu este necesar sa se foloseasca apa pentru a sterge aceste table si chiar este contraindicata utilizarea apei pentru ca markerul se va intinde peste tot. 

Tablele magentice sunt produse foarte permisive

Cele mai citite articole

Un alt aspect important care face ca tablele magentice sa fie atat de apreciate este permisivitatea lor. In cazul in care buretele lipseste, acesta poate fi inlocuit cu usurinta cu un servetel. Este important in schimb ca tabla magentica sa nu fie zgariata deci nu se vor folosi materiale abrazive pe suprafata tablei. Un servetel, o laveta sau chiar o batista vor fi utile atunci cand buretele lipseste.

Tablele magnetice permit citirea mai usoara a textului scris pe ele

Chiar daca specialistii atrag atentia ca textul alb scris pe negru se citeste mai usor, iar tablele vechi par a fi mai potrivite pentru o lizibilitate mai buna, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. De fapt, pentru ca tabla magnetica permite scrisul cu markerul, literele vor fi trasate mult mai natural si mai lizibil comaparativ cu scrisul cu creta care implica o pozitie nefireasca a mainii si prin urmare litere care par mai mult scrijelite decat scrise corect. Se pot folosi mai multe culori pentru a scrie, astfel incat informatia sa fie corect expusa pe tabla pentru a fi mai usor de inteles si de memorat vizual de catre cei care se uita la tabla.

Cele mai citite articole

Scris de