Meniu

Ce este micropigmentarea sprancenelor si ce avantaje ofera?

Cubick 1 an in urmă 0 15

Datorita industriei in plina expansiune a frumusetii si a aparitiei influencerilor pe Instagram, sprancenele indraznete si stufoase sunt la moda in acest moment. Acum, aproape toata lumea isi doreste sprancene perfect sculptate, arcuite. 

Machiajul este intotdeauna o optiune viabila pentru a face sprancenele rare sa para mai groase, dar pentru o solutie pe termen lung, se poate apela la micropigmentare sprancene.

Micropigmentarea si microbladingul sunt cele mai comune doua proceduri de imbunatatire a sprancenelor. Ambele sunt tehnici de machiaj semipermanent care fac sprancenele sa para mai pline si mai indraznete, eliminand cateva minute din rutina de machiaj de zi cu zi.

Ce este de fapt micropigmentarea sprancenelor

Micropigmentarea foloseste puncte mici de pigmenti, asemanatoare cu tehnica folosita in tatuajul traditional. Medicul foloseste fie un pistol de tatuaj standard, fie un instrument asemanator stiloului pentru a injecta pigmentul in stratul mijlociu al pielii.

Punctele pigmentare pot fi construite, ceea ce inseamna ca unele parti ale sprancenelor  pot aparea putin mai intunecate. Acest lucru permite specialistilor sa obtina sprancene ombre unde cozile sunt mai intunecate decat zona de mijloc.

Cele mai citite articole

De asemenea, se poate efectua aceasta procedura si pe alte parti ale corpului. Micropigmentarea scalpului, a genelor si a sprancenelor este populara in randul persoanelor cu probleme congenitale de crestere a parului.

Nivelul de durere al micropigmentarii este similar cu obtinerea unui tatuaj. Specialistul poate folosi un agent de amortire pe zona pentru a reduce durerea.

Preturile variaza in functie de locatia in care este facuta micropigmentarea, de expertiza cosmeticianului si de cat de complexa va fi procedura. 

Micropigmentarea nu necesita timp de repaus, asa ca beneficiarul se poate intoarce la lucru a doua zi dupa procedura. Cosmeticianul va recomanda probabil un antiseptic pentru curatarea zonei si un unguent pentru a promova vindecarea. Pot aparea unele umflaturi si roseata in urma procedurii, care ar trebui sa dispara dupa cateva zile.

Ese important sa se tina cont de sfaturile specialistului in cosmetica despre cum sa se intretina sprancenele micropigmentate. Se vor evita activitatile care genereaza transpiratie in zona fetei. Transpiratia poate afecta modul in care pigmentul se stabilizeaza, facand sprancenele sa para neregulate.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *