Meniu

Ofera corpului armonie cu liposuctie

Cubick 1 an in urmă 0 12

Pentru a oferi corpului armonie si frumusete ai nevoie de procedura de lipoliza cu laser. Aceasta metoda rapida si eficienta permite eliminarea grasimii de pe abdomen, barbie, coapse, genunchi si orice alta parte a corpului. In plus, operatia de liposuctie face posibila scurtarea semnificativa a perioadei de reabilitare, eliminarea probabilitatii de aparitie a hematoamelor sau a tuberozitatii pielii. 

Liposuctia cu laser poate fi efectuata sub anestezie locala sau sub anestezie generala. Cu toate acestea, exista multe conceptii gresite despre procedura. Multe persoane se intreaba saca vor aparea probleme ale pielii dupa indepartarea grasimii si daca este necesar sa se planifice o reabilitare pe termen lung.

Cu liposuctie pielea nu se lasa

Metoda laser elimina aparitia lasarii pielii sau a tuberozitatii asociate cu indepartarea neuniforma a depozitelor de grasime. In timpul procedurii, energia laserului afecteaza nu numai grasimea, ci si tesuturile pielii, stimuland productia de fibre de colagen. 

Ca urmare, in zona de tratament apare un efect de durata de lifting al pielii si nu este necesara o strangere suplimentara a pielii. Liposuctia cu laser se efectueaza de obicei in ambulatoriu, sub anestezie locala. In timpul procedurii, chirurgul plastician introduce o canula subtire in tesutul subcutanat. 

Energia laserului este furnizata printr-o fibra optica din canula. Sub influenta sa, invelisurile celulelor adipoase sunt distruse, iar continutul lor este excretat in mod natural din corpul pacientului. Tot ce ramane dupa operatie este una sau mai multe punctii, in functie de zona tratata. Nu sunt necesare cusaturi, iar vindecarea are loc in 1-3 zile. 

Pacientul poate reveni la viata normala in 1-1,5 ore dupa liposuctie. Perioada de recuperare este asociata cu unele inconveniente: trebuie sa porti lenjerie de compresie timp de aproximativ 2 saptamani, sa excluzi activitatea fizica activa pentru o perioada de pana la 3-4 saptamani, sa nu faci baie, sauna si solar.

Liposuctia cu laser poate fi efectuata pe aproape orice parte a corpului. Metoda permite pacientilor sa rezolve cu succes problemele cu depozitele de grasime pe abdomen, genunchi, barbie etc. Posibilitatea efectuarii liposuctiei in fiecare caz trebuie clarificata cu un chirurg plastician in timpul unei consultatii.

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *