Meniu

Echipamente Horeca pentru afacerea ta

Cubick 2 ani in urmă 0 8

Termenul HoReCa este o abreviere pentru Hotel-Restaurant-Cafe, adică hoteluri, restaurante și cafenele. Folosind echipamente Horeca  de la Conti Grup profesionale moderne, îți poți crește semnificativ veniturile din afaceri. Uneori este imposibil să se producă un produs competitiv de înaltă calitate pe modele învechite, iar cele mai noi dispozitive vor contribui, de asemenea, la economisirea banilor, la reducerea costurilor de producție și la transformarea afacerii, pentru a deveni mai atractivă atât pentru clienți, cât și pentru angajații calificați. Prin urmare, investițiile în amenajarea și modernizarea restaurantelor se amortizează rapid dacă găsești un partener de încredere pentru consumabile și servicii.

Pentru a cumpăra echipamente HoReCa, ai nevoie de un furnizor cu mulți ani de experiență în echiparea restaurantelor, barurilor și a centrelor comerciale. Există dispozitive de diferite tipuri în următoarele categorii:

  • Echipamente de încălzire pentru restaurante
  • Echipamente frigorifice
  • Echipament neutru
  • Mașini de spălat vase
  • Echipamente electromecanice pentru HoReCa
  • Echipament de bar și inventar

Ce poți cumpăra?

Magazinul online contuirup.ro oferă astăzi condițiile cele mai favorabile pentru achiziționarea de echipamente Horeca, deoarece cooperează direct cu producători de top, livrează la timp și fără intermediari, ceea ce înseamnă fără plăți în plus. Contigrup te poate ajuta să îți echipezi localul de la zero sau să-l îmbunătățești, să scalezi o afacere existentă în acest domeniu. Contigrup.ro îți poate oferi garanție, calitate și servicii la cel mai înalt nivel.

Echipamente Horeca pentru hoteluri, cantine si catering

Cele mai citite articole

Contigrup.ro oferă o gamă largă de echipamente profesionale pentru servicii alimentare în industria hotelieră, cantine și firme de catering. Gătirea celor mai rafinate, exotice și clasice feluri de mâncare va deveni de multe ori mai rapidă și mai confortabilă, iar sofisticarea soluțiilor îi va încânta pe manager, bucătar și stagiarul începător. Cu instrumente de la mărci recunoscute, este mai ușor să creezi afacerea perfectă. Contigrup oferă echipamente HoReCa pentru catering, livrări, fast-food, încălzitoare de vase, echipamente pentru cantine și facilități de catering etc.

Echipamente pentru sushi și rulouri

Bucătăria japoneză, într-o interpretare oarecum liberă, este atât de pasionată de locuitorii orașelor moderne, încât este imposibil să îți imaginezi o afacere în restaurant fără ea. Prin urmare, poți cumpăra echipamente Horeca pentru producția de rulouri de sushi: mese frigorifice, vitrine de masă, vitrine pentru sushi, echipamente de livrare și inventar, precum și cuțite japoneze de cea mai înaltă calitate.

Echipamente Horeca pentru baruri

Barul este cea mai importantă parte a unui restaurant, hotel, cafenea și, uneori, o instituție independentă. Barul atrage vizitatori de diferite vârste și grupuri sociale. În plus, datorită valorii sale adăugate ridicate, barul aduce o parte tangibilă a profitului afacerii tale. De aceea, Contigrup.ro îți oferă echipamente HoReCa pentru baruri: mixere și blender, dozatoare, aparate de cafea și storcătoare, stații barmen

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *