Meniu

Cel mai avantajos program de net si televiziune in Timisoara

Cubick 2 ani in urmă 0 6

In zilele noastre, consumul de continut media ajunge la un nivel extrem de inalt, gratie tuturor productiilor care ajung pe micile ecrane, produse definite ca fiind indispensabile vietii.

Desi pare a fi o afirmatie radicala, retelele de streaming ocupa un loc foarte important in lista de prioritati a oamenilor, in zilele noastre, de aceea, pentru o colaborare de lunga durata, orice persoana are nevoie de un abonament accesibil si avantajos din punct de vedere al programelor.

Agentul Tau Telecom este una dintre aceste optiuni, care pune la dispozitia oricarui iubitor de filme, diverse variante de pachete de televiziune prin fir sau cablu, menite sa se muleze pe preferintele oricarui utilizator. 

Care sunt extraoptiunile de abonament si ce retea de streaming apare in serviciile programului Agentul tau Telecom

Orice client care alege sa beneficieze de serviciile programului Agentul Tau Telecom, trebuie sa stie ca are optiunea de a selecta pachetul cel mai avantajos, de la varianta Hungarian (care pune la dispozitie toate canalele maghiare), pana la  Maxpack + HBO Max (varianta ce aduce pe langa suita HBO / HBO Max, si Cinemax + Cinemax 2). 

Cele mai citite articole

Extraoptiunea Hungarian ramane cea mai accesibila, la 1.5 euro pe luna + TVA inclus, iar Maxpack + HBO Max, care este si cea mai avantajoasa, prezinta un pret mai mult decat rezonabil, de 4 euro pe luna.

Pe langa cele doua extraoptiuni deja mentionate, clientii mai pot beneficia de pachetul HBO + HBO Max (cuprinzand canalele 1, 2 si 3) si care este gratuit in primele 12 luni, dar si pachetul Adult, care prezinta, de asemenea, accesibilitate, la doar 3 euro lunar.

Asadar, reteaua de streaming predominanta in programul de servicii Agentul Tau Telecom, ramane HBO, program care pune la dispozitia oricarui consumator de filme si seriale, o multitudine de hit-uri demne de premii si laude din partea criticilor de profil.

Asadar, reluarea seriei Urzeala Tronurilor, sau inceperea unui nou hit, cum este Euphoria, sunt acum posibile, cu ajutorul programului, mentionat anterior, de internet si televiziune in Timisoara, Bucuresti, Cluj sau orice alt oras din Romania.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *