Meniu

De ce fiecare bucătărie profesională ar trebui să aibă o masă frigorifică?

Cubick 2 ani in urmă 4

De ce fiecare bucătărie profesională ar trebui să aibă o masă frigorifică?

Unul dintre procesele care încetinește munca în bucătărie este nevoia de a te deplasa în calitate de bucătar pentru a obține alimentele de care ai nevoie pentru a pregăti meniurile dorite. Acest lucru nu numai că dăunează funcționării bucătăriei profesionale, dar are și un impact final asupra felurilor de mâncare servit clienților.

Nu cu mult timp în urmă, alimentele erau păstrate în diverse echipamente frigorifice care, în afara de a face față sarcinii de depozitare a alimentelor, nu erau foarte funcționale pentru activitatea propriu-zise. Asta pentru că oamenii care lucrează în bucătărie sunt nevoiți să se miște, punându-se în cale unul altuia, încurcându-se involuntar reciproc.

Mesele frigorifice câștigă foarte multă popularitate, deoarece, de exemplu, le permite bucătarilor, dar și clienților să aleagă ingredientele (în anumite situații specifice). Un alt aspect pozitiv al blaturilor frigorifice este că permit să se vadă alimente proaspete, astfel încât clienții să vadă că mănâncă ingrediente de calitate.

Diferitele modele de mese frigorifice au rezolvat o parte a acestei probleme. Și de aceea majoritatea experților sfătuiesc că sunt instrumente pe care trebuie să le aibă toate bucătăriile profesionale (în special pizzerii).

Principalele beneficii ale meselor frigorifice

Mesele frigorifice nu numai că păstrează perfect alimentele, ci sunt și piese de mobilier profesional care ajută la reducerea spațiului folosit în bucătăria localului tău. Adică pot fi folosite și ca mese de lucru. Acesta este ceva foarte util, mai ales pentru pizzerii. În acest fel, bucătarii au la îndemână ingredientele de care au nevoie, evitându-i să se mute prin bucătărie. De aceea sunt considerate instrumente foarte funcționale, deoarece îi ajută pe cei care lucrează în bucătărie să nu stea în cale în timp ce își îndeplinesc sarcinile.

Aceste tipuri de schimbări pe care blaturile frigorifice le pot oferi nu numai că reduc spațiul de care au nevoie, dar spațiul pe care îl eliberează poate fi folosit de alte tipuri de mașini de care au nevoie bucătăriile, cum ar fi aparatele de răcire sau roboții de bucătărie.

Cele mai citite articole

Unul dintre marile avantaje ale meselor frigorifice este acela că timpul necesar pregătirii mâncării este redus, lucru care are o consecință foarte pozitivă asupra rezultatului final a ceea ce este servit clientului, întrucât timpii de gătire se reduc foarte mult.

Un alt mare avantaj ale meselor frigorifice este și acela că îți permit să organizezi mâncarea într-o manieră mult mai ordonată. Așadar, bucătarii profesioniști o pot face astfel încât să aibă mai des la îndemână toate ingredientele de care au nevoie, fără a fi nevoie să mute cutii sau alte tipuri de recipiente.

O altă dintre principalele caracteristici ale meselor sunt ventilatoarele cu aer forțat. Unul dintre avantajele acestor obiecte este că ajută la distribuirea aerului rece. În acest fel, alimentele se păstrează perfect fără a fi nevoie să folosești alte metode care pot fi mai scumpe.

O altă caracteristică pe care trebuie să o aibă mesele frigorifice este afișarea temperaturii. Acest lucru permite detectarea automată a oricărei gheață din echipament care poate provoca defecțiuni. Acest lucru activează dezghețarea apei din evaporator fără a fi nevoie să fii tu cel care controlează că nu se creează gheața de temut, care poate strica masa frigorifică și poate pierde toată mâncarea.

Reține că idealul este ca mesele frigorifice să fie din oțel inoxidabil. Dacă sunt fabricate din alte tipuri de materiale, se pot deteriora nu numai, ci și se pot rugini, așa că ar trebui să cumperi una nouă. Așadar, mare atenție la acest aspect!

În cele din urmă, este important ca aceste tipuri de mese să aibă și un drenaj bun. Orice vărsare de lichid poate deteriora alimentele și nu le vei mai putea folosi pentru gătit. Așa că, având un drenaj bun poți evita să ai daune care te pot costa o mulțime de bani în ingredientele pizza.

Intră pe tcromania.com pentru detalii despre mesele frigorifice și comenzi!

Cele mai citite articole

Scris de