Meniu

Ce inseamna tuning auto si unde pot fi gasite accesoriile potrivite? 

Cubick 2 ani in urmă 13

Ce inseamna tuning auto si unde pot fi gasite accesoriile potrivite? 

Ingrijirea si mentenanta unui autovehicul sunt aspecte de care trebuie sa se preocupe orice sofer, pentru a avea o masina functionala si cu un aspect estetic placut. Numai ca multi soferi nu se limiteaza la mentinerea acesteia in starea initiala, ci investesc pentru a-si personaliza autovehiculul dupa bunul plac. Altfel spus, isi tuneaza masina. 

Modificarile aduse unui autovehicul prin tuningul auto trebuie sa respecte insa prevederile legislative aflate in vigoare, mai ales ca cele mai multe dintre acestea au in vedere siguranta oferita de masina soferului si celorlalti participanti la trafic. 

Ce este tuningul auto?

Tuningul auto reprezinta un proces prin care se urmareste imbunatarirea aspectului, performantelor sau confortului unei masini. Acesta se poate face fie prin modificarea unor elemente de la interiorul sau exteriorul masinii, fie prin inlocuirea completa a componentelor care se doresc a fi imbunatatite. 

Cele mai citite articole

Totodata, tuningul auto este si o modalitate prin care pasionatii de autovehicule isi personalizeaza masina, astfel incat sa fie diferita de aspectul de baza al modelul de auto detinut, ceea ce il va face mai usor de recunoscut in trafic. Cei care apeleaza la o astfel de metoda trebuie sa stie ca, in cazul in care vor dori sa isi vanda masina, pretul acesteia poate fi mai mic decat nivelul pietei, tocmai din cauza acestei personalizari, care poate sa nu fie pe placul tuturor soferilor. 

Ce fel de accesorii se folosesc pentru tuningul auto si unde pot fi gasite? 

Cum tuningul auto se poate face atat la exteriorul masinii, cat si la interiorul acesteia, categoriile de accesorii pentru tuning sunt numeroase. Astfel de accesorii de buna calitate, la preturi avantajoase, pot fi gasite in magazinul online RTT Distribution SRL, un importator cunoscut de accesorii auto, care are si propriul brand de accesorii pentru tuning. 

De exemplu, pentru imbunatatirea aspectului exterior, se pot inlocui farurile sau pragurile, pot fi adaugate eleroane sau pleoape pentru faruri, bull-bar-uri sau capote cu un design special. In schimb, la interior se poate inlocui tapiteria, se pot instala sisteme audio sau DVD sau se poate interveni chiar si la motorul masinii, pentru imbunatatirea performantelor acesteia. 

Cele mai citite articole

Scris de