Meniu

Zambetul perfect poate sa fie realizat cu ajutorul fatetelor dentare. Iata care sunt cele mai importante avantaje pe care le ai!

Cubick 1 an in urmă 0 8

Orice persoana doreste sa aiba un zambet impecabil. De aceea este important sa iti ingrijesti dintii in fiecare zi, sa ai o igiena corespunzatoare si sa mergi la medicul dentist pentru a face controlul anual. Daca ai probleme ce tin de culoare, marime a dintilor sau pur si simplu nu esti multumit/a de zambetul pe care il ai, atunci poti opta pentru a pune fatete dentare

La clinica Excedent vei primi informatii care sunt legate de modul de tehnica de lucru, de alegerea tipului de fatete si de situatia ta particulara. Astfel, exista situatii in carfe este indicat sa pui fatete si situatii care au alt tip de rezolvare estetica. De aceea este important sa vorbesti cu medicul tau si sa obtii raspunsurile de care ai nevoie. Iata care sunt principalele avantaje pe care le ai atunci cand optezi pentru realizarea fatetelor dentare:

Fatetele dentare se pot realiza pe dintii care sunt in mod natural cu o culoare mai inchisa

Daca ai o culoare mai inchisa a dintilor i mod natural, atunci poti opta pentru adaugarea fatetelor dentare. Acestea vor corecta in mod automat zambetul pe care il ai. Fatetele vor aduce posibilitatea de a zambi cu incredere si de a te simti bine la fiecare intalnire. Dintii deschisi la culoare si frumos aliniati sunt placuti din punct de vedere estetic si de aceea sunt doriti intotdeauna. Fatetele pot aduce acest avantaj in mod rapid. 

Fatetele dentare se monteaza usor si in scurt timp

Cele mai citite articole

Prepararea dintilor pentru fatetele dentare nu dureaza mult si este posibila atunci cand doresti sa te bucuri de un zambet perfect. Totul se desfasoara rapid si fatetele tale se vor putea monta la scurt timp dupa ce a fost luata amprenta. O sa primesti toate informatiile referitoare la pasii necesari, daca apelezi la specialistii clinicii Excedent. 

Fatetele dentare iti ofera zambetul impecabil la care visezi si te ajuta sa ai incredere in tine

Zambetul poate sa te ajute sa ai mai multa incredere in tine, sa te simti bine zilnic, sa poti sa interactionezi in mod liber cu oricine. Este important sa razi si sa vorbesti fara sa te gandesti la modul in care te pot percepe negativ ceilalti. 

Poti obtine o egalare a dintilor cu ajutorul fatetelor dentare, acolo unde este cazul si unde este posibil

Doctorul va putea in multe cazuri sa alinieze anumiti dinti acolo unde exista mici diferente de inaltime. El va putea sa aiba grija de aspectul estetic al dintilor ca intreg.

Fatetele dentare iti ofera posibilitatea de a alege nuanta de alb pe care o vrei si care sa fie potrivita cu tenul tau

Atunci cand iti faci fatetele dentare, vei putea alege si nuanta potrivita pentru tine. Vei putea opta pentru o nuanta mai naturala sau pentru una care este foarte deschisa. 

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *