Meniu

Vrei sa joci in filme? Ai nevoie de un portofoliu care sa impresioneze!

Cubick 2 ani in urmă 11

Vrei sa joci in filme? Ai nevoie de un portofoliu care sa impresioneze!

Inca de la aparitia cinematografiei, oamenii au fost fascinati de actorii pe care ii vedeau pe micile si marile ecrane si din dorinta de a ajunge la un nivel cat mai apropiat de celebritatile vremurilor noastre, unii dintre ei aleg sa urmeze o cariera in acest sens. Singura problema este ca nu multi dintre acestia pot spune ca si-au indeplinit telul pe care si l-au propus cu ani in urma. 

Actoria este vazuta, pe de-o parte, ca un joc de noroc, in care o persoana trebuie sa fie intr-un moment oportun la locul potrivit pentru a primi rolul care o sa-i schimbe viata. Pe de alta parte, actoria este o stiinta exacta in care aspectul placut, sarmul si ambitia ii ajuta pe multi sa gaseasca oportunitati de care sa profite. Actorii care se afla la inceput de drum pot beneficia de serviciile oferite de diverse agentii casting pentru a intelege cum functioneaza industria si cum se pot adapta.

Cum ajuta reclamele cariera unui actor? 

Cele mai citite articole

Experienta ii va ajuta pe actori sa-si imbunatateasca abilitatile; chiar si un simplu rol intr-o reclama ii poate ajuta sa descopere calitati pe care nu credeau ca le au, ceea ce la va fi de folos in viitoarele proiecte din care vor face parte. Reprezentantii unei agentii de casting cu experienta in domeniu isi vor da imediat seama care sunt atuurile actorului si cum pot fi utilizate intr-un mod eficient. 

Care este reteta succesului pentru un actor? 

Nu se poate spune ca exista o reteta a succesului care sa functioneze pentru fiecare persoana in parte, astfel incat peste noapte sa se transforme intr-un actor cunoscut. Chiar si asa, exista lucruri pe care respectiva le poate face, astfel incat sa-si mareasca sansele de a aparea pe maririle ecrane. Inceputul este cel mai greu, dar odata ce au trecut peste acest hop, oamenii isi pot construi un portofoliu pe care sa il prezinte regizorilor si altor persoane cu influenta. 

In final, colaborarea cu o agentie de casting se poate dovedi folositoare tuturor actorilor, nu doar celor care se afla la inceput de drum. 

Cele mai citite articole

Scris de