Meniu

Tu ai un stil de viata sanatos? Iata cum contrariul poate duce la deteriorarea dintilor! 

Cubick 2 ani in urmă 7

Tu ai un stil de viata sanatos? Iata cum contrariul poate duce la deteriorarea dintilor! 

O cantitate ridicata de zahar poate distruge dintii. De aceea, chiar daca toata lumea stie cat de gustoase sunt dulciurile, ele trebuie consumate intr-o maniera moderata. Zaharul poate sa fie gasit chiar si in alimente la care o persoana nu s-ar astepta. Chiar si spalatul pe dinti in mod exagerat poate dulce la distrugerea smaltului. 

Pentru probleme de ordin estetic si functional exista o solutie: tratamentul ortodontic. Un astfel de serviciu va putea fi gasit in catalogul clinicii stomatologice Excedent. Cei interesati vor putea opta pentru un aparat ortodontic cu mini-implanturi, unul fix cu bracket-uri, unul fix lingual Incognito si unul mobil pentru copii. 

In ce fel te va ajuta aparatul ortodontic? 

Pentru a avea efectele asteptate, aparatul ortodontic trebuie sa fie purtat pe toata durata tratamentului. Astfel, se va reduce in mod considerabil riscul de aparitie a cariilor, iar dintii vor fi mai usor de curatat in timpul periajului. Cel mai important beneficiu este ca, la final de tratament, posesorul aparatului dentar va obtine un zambet de invidiat. 

Cele mai citite articole

Aparatul ortodontic este recomandat atat copiilor, cat si adultilor, asa ca nimeni nu trebuie sa-si faca griji ca e prea batran pentru a-si mai pune aparat dentar. Efectele tratamentului nu o sa fie la fel peste tot, deoarece dantura difera de la o persoana la alta, dar dupa o perioada de timp se va vedea clar o imbunatatire. 

Tratamentul ortodontic nu te poate ajuta? Solutiile nu se termina aici! 

Un alt tip de tratament care poate ajuta o persoana care se confrunta cu probleme stomatologice este tratamentul fast and fixed. El consta in doua etape: prima se rezuma la interventia chirurgicala si atasarea protezei temporare, iar cea de-a doua, la procesul de vindecare. Acomodarea va fi una instantanee, iar implantul se va integra rapid in organism. 

In concluzie, dintii se pot deteriora din diverse motive, iar cea mai simpla modalitatea prin care problema poate sa fie remediata este prin intermediul unui tratament stomatologic. Tratamentul respectiv poate sa fie unul ortodontic, sau sa tina chiar de implantologie. 

Cele mai citite articole

Scris de