Meniu

Top 5 cadouri inspirate pe care le poți oferi unei prietene

Cubick 1 an in urmă 0 12

Prietenele care se cunosc de multă vreme au împărțit cu siguranță și momente fericite și momente triste, ceea ce înseamnă că și-au fost alături atât la bine, cât și la rău. Din păcate, de multe ori, alegerea unui cadou poate fi extrem de dificilă. Deși prietenii își cunosc gusturile și preferințele, tot este greu să se găsească un cadou potrivit pentru a sărbători o zi atât de importantă. 

Partea bună este că există o variantă de cadou cu care nimeni nu va da greș niciodată: achiziționarea unor bijuterii din aur care să completeze perfect colecția ei de bijuterii. Dacă există un lucru la care fetele cu greu pot spune nu, acela cu siguranță ar fi o bijuterie din aur. 

Iată ce tipuri de bijuterii din aur poți să-i oferi prietenei tale dragi:

Brățară din aur 

O brățară fină, cu un model plăcut, care reușește să se integreze în orice ținută este un cadou potrivit. Cele care vor să opteze pentru cu un cadou cu o semnificație mai puternică, își pot îndrepta atenția către brățările care au atașate diverse modele de pandantive sau simboluri care să se potrivească personalității sărbătoritei.

Colier din aur

Cele mai citite articole

Din categoria accesoriilor pe care orice fată le adoră fac parte și colierele din aur însoțite de un pandantiv. Acest tip de bijuterie poate să fie oferită la o zi de naștere, fiind o dovadă a prieteniei și a devotamentului. Cele care întâmpină dificultăți în alegerea variantei adecvate, pot opta cu încredere pentru modelele cu un design simplu și minimalist.

Cerceii din aur

Cerceii din aur sunt o altă idee care poate fi luată în considerare pentru realizarea unei surprize de neuitat. Există numeroase modele pe care le poți alege, însă recomandat este să iei în calcul stilul ei vestimentar. Dacă este adepta stilului elegant, cerceii din aur cu diamante, vor reprezenta un cadou cu adevărat memorabil.

Pandantive reprezentative

Nici pandantivele nu trebuie să fie omise, mai ales cele cu inițială sau cu semne zodiacale. De asemenea, acestea pot fi însoțite de un lănțișor finuț. În cazul în care se achiziționează un pandantiv, este de preferat să se aleagă un simbol cât mai reprezentativ pentru personalitatea celei care îl va purta.

Inele din aur nonconformiste

Dacă este adepta unui stil nonconformist, cu o viziune modernă în ceea ce privește piesele vestimentare și accesoriile, atunci pot fi alese inelele statement. Cu pietre prețioase sau nu, inelele din aur vor fi mereu în preferințele oricărei femei.

Concluzii

Nu toți stăpânim arta de a face cadouri inspirate, însă bijuteriile au fost și vor rămâne mereu daruri însemnate, încărcate de emoții și gânduri pozitive.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *