Meniu

Sfaturi utile pentru a alege materialul din care sunt facute inelele de logodna

Cubick 1 an in urmă 0 11

A venit momentul cel mare, dar lipseste inelul de logodna? Atunci cu siguranta a venit si momentul ca acesta sa fie ales cu mare atentie. Materialul din care este facut inelul joaca un rol crucial in modul in care ea il va primi si va reactiona la vederea bijuteriei, deci acesta este primul punct din alegerea unui inel perfect.

Inele de logodna din aur

Cea mai cautata categorie este cea de inele de logodna cu diamante realizate din aur. Aurul este un material care a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri pentru inelele de logodna si pentru verighete, ajutand la producerea unor bijuterii cu adevarat impresionante. Acum, exista mai multe tipuri de aur din care o persoana poate alege. Spre exemplu, se poate opta pentru varianta clasica de aur galben, insa exista si aur roz, aur alb si aur acoperit cu pulberi colorate, care arata spectaculos. Totul depinde de preferintele ei, pe care logodnicul ar trebui sa le cunoasca.

Inele de logodna din platina

Cele mai citite articole

Platina este un material mai pretios decat aurul si din ea sunt facute inele ceva mai scumpe decat cele anterior mentionate. Fiind alba, este mai usor de integrat in tinute si cu siguranta este potrivita pentru persoanele moderne care refuza sa poarte orice este auriu, asa cum se intampla tot mai des in ultima vreme. Un inel de platina poate fi totusi prea mult pentru logodna, iar in acest caz ar fi recomandat aurul alb pentru femeile care nu vor sa poarte auriu. In cazul in care bugetul permite, platina ar putea fi pastrata pentru verighete.

Inele de logodna din argint

Argintul este de asemenea un material foarte popular si poate fi o alegere perfecta pentru cei care nu vor sa investeasca mult in inelul de logodna. In plus, daca acest inel ar trebui sa fie doar un simplu gest simbolic pentru a insoti cererea in casatorie, atunci argintul este o solutie foarte buna. De asemenea, este potrivit si pentru persoanele care in mod normal nu poarta bijuterii, investitia intr-un inel scump nefiind in acest caz justificata.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *