Meniu

Scara interioară cu balustradă de inox este în topul preferințelor smart! Vezi de ce!

Cubick 2 ani in urmă 8

Scara interioară cu balustradă de inox este în topul preferințelor smart! Vezi de ce!

Pentru cei mai norocoşi dintre proprietarii de case care au suficient spaţiu încât să monteze în living balustrade de inox în completarea unei scări interioare care duce în mansardă, există o mulţime de idei de amenajări ale spaţiului în acest mod.

Amenajarea livingului locuinţei cu scara interioară şi cu balustrada din sticla este la mare căutare în ultimii ani, mai ales dacă există şi un specialist care îi poate sfătui pe proprietari şi care îi poate ajuta să îşi transforme casa în “acasă”, într-o adevărată operă de artă.

Stilul locuinţei dictează amenajarea livingului

Pentru a decora şi amenaja livingul conform preferinţelor, aşteptărilor şi tendinţelor, este necesar ca proprietarii să ţină cont de dimensiunea şi de forma camerei, de stilul de design interior şi de personalitatea încăperii, precum şi de personalitatea celor care locuiesc în casă. Livingul necesită o mare atenţie, dintre toate încăperile din casă, pentru că este spaţiul în care sunt primiţi musafirii şi în care se reuneşte familia, având mai multe particularităţi.

În cazul unei case cu mansardă sau a unei vile cu etaj, lucrurile sunt puţin mai complicate, iar amenajarea livingului necesită şi o scară interioară astfel încât spaţiul să fie complet funcţional şi aspectuos, care să emane deopotrivă elegantă, confort şi ospitalitate.

Concret, livingul se va amenaja în funcţie de stilul locuinţei. Livingul modern se va amenaja într-un mod simplu, util şi deopotrivă versatil, cu suprafeţe plane, lucioase, metale şi stcla, decoraţiuni care arată ca o operă de artă. Într-un living modern va arăta perfect o balustradă de sticlă securizată cu inox.

Există şi posibilitatea includerii scării interioare în livingul clasic, rustic sau vintage, însă în acord cu celelalte elemente componente.

Amenajarea scării interioare în living – recomandări

Cele mai citite articole

Amenajarea unui living cu scară interioară nu mai este de mult timp o provocare pentru specialişti şi nici pentru proprietari, ideile fiind exprimate atât pe site-urile de specialitate, cât şi în diferite reviste specializate sau chiar în emisiuni TV pe această temă.

Balustradele de sticlă transparente sunt elemente decorative şi de siguranţă de actualitate ce pot fi folosite atât la interior, cât şi la exterior. Realizarea balustradei de sticlă este foarte importantă pentru aspectul întregii încăperi, pentru că aceasta va determina aspectul general al încăperii.

Sub scara interioară din living care duce în mansardă se poate amenaja:

·  o bibliotecă sau un spaţiu pentru citit cu un scaun confortabil şi câteva rafturi cu cărţi suspendate, precum şi o măsuţă pe care să poată fi ţinută cană cu ceai sau cafea;

·  un spaţiu de lucru sau un mic birou pentru copii, unde să îşi facă temele, cu condiţia ca acest spaţiu să fie corect iluminat;

·  un loc de joacă pentru animalul de companie sau un loc în care acesta să îşi facă nevoile, să mănânce, să bea apă şi să se relaxeze în pătuţul lui;

·  un spaţiu pentru depozitarea umbrelelor şi încălţămintei.

Cele mai citite articole

Scris de