Meniu

Sanatatea si siguranta in munca – norme esentiale pentru orice angajat

Cubick 2 ani in urmă 6

Sanatatea si siguranta in munca – norme esentiale pentru orice angajat

Locul de munca trebuie sa fie un spatiu sigur si lipsit de pericole unde angajatii sa isi poate desfasura activitatea zilnica. Pentru a putea intelege pericolele care ii pandesc, in functie de specificul fiecarui job in parte, angajatii au nevoie constant de traininguri si de cursuri. La polul opus se afla angajatorul care trebuie sa se asigure ca dispune de platformele si resursele necesare pentru a venit in intampinarea angajatilor.

Cum functioneaza de fapt platformele SSM?

Digitalizarea a dus la dezvoltarea si aparitia aplicatiilor si platformelor de lucru. Totul se desfasoara mult mai simplu si mult mai rapid, informatiile sunt centralizate si se afla la indemana angajatilor. Spre exemplu, o aplicatie ssm reuseste sa instruiasca angajatii online fara sa mai fie nevoie de angajarea unor resurse externe pentru demonstratii legate de incendii sau alte situatii de urgenta.

Cele mai citite articole

Cu ajutorul unei astfel de platforme, angajatii se pot loga simplu si rapid, fara sa fie nevoie de instalarea aplicatiei pe vreun dispozitiv anume (laptop, calculator, telefon). Timpul pentru parcurgerea si efectuarea testelor este mult mai scurt, costurile finale ale angajatorului fiind reduse semnificativ. In plus, angajatii pot face aceste traininguri intr-o pauza de la munca sau in zilele cand sunt putin mai liberi, fara sa plece de la birou.

Aceasta platforma se adreseaza unui public larg de la companii mai mici sau mai mari pana la persoane care vor sa devina specialisti / experti in SSM. Acestia pot urma cursurile online ceea ce ofera un mare avantaj. De-a lungul celor 40 de ore de training, toti cei interesati de domeniul sanatatii si securitatii in munca vor invata conceptele de baza, notiunile despre riscurile generale si specifici, precum si modalitatea de prevenire a acestora. Nu in ultimul rand, cursantii vor dobandi notiuni de prim ajutor, atat de necesare in situatiile de urgenta (cutremur, incendiu, accident de munca).

In functie de numarul de cursanti, de valabilitatea testului sau a contului, preturile sunt variante. Companiile pot alege pachetul care raspunde cel mai bine nevoilor si necesitatilor de business, in vreme ce persoanele dornice sa se dezvolte profesional intr-o noua directie, pot opta pentru un curs individual.

Cele mai citite articole

Scris de