Meniu

Rechizitele scolare – cele mai distractive cumparaturi, inainte de inceperea noului an

Cubick 2 ani in urmă 0 15

Este deja cunoscut faptul ca inainte de fiecare inceput de an scolar, elevii au nevoie de rechizite noi, de la caiete, pixuri si alte consumabile, pana la inlocuirea vechiului ghiozdan, si cumpararea unui penar, cu care sa se asorteze.

eRaft este unul dintre cele mai colorate magazine online, care aduce in atentia tuturor elevilor, si chiar a studentilor, o gama variata de produse, la preturi extrem de accesibile. De asemenea, alaturi de cele mai mici produse din zona scolara, de pe site se pot comanda si produse, a caror intrebuintare este utila in sala de clasa, cum sunt tablele, creta, markerele si buretii speciali.

De ce este avantajoasa achizitia rechizitelor, de pe eRaft?

Magazinul anterior mentionat este unul extrem de complex, prezentand o multitudine de rubrici destinate fiecarei zone de interes, ce pot fi explorate chiar si de artisti si nu doar de scolari.

Cele mai citite articole

Pe langa paleta larga de rucsacuri, care sunt, bineinteles, disponibile, atat pentru baietei, cat si pentru fetite, carioci, caiete, accesorii geometrice si asa mai departe, site-ul prezinta si altfel de produse, de saltele pentru yoga si articole de voiaj, pana la dulciuri, ceaiuri si cafea.

Din punct de vedere al preturilor, acestea sunt extrem de scazute, pentru diversitatea expusa in randul produselor. De asemenea, site-ul prezinta si varianta promotiilor si ofera vouchere clientilor nou veniti. Pe de alta parte, magazinul are si un sediu fizic in Brasov, in cazul in care un potential client ar vrea sa il viziteze.

Un lucru pozitiv, pentru cei mai sceptici parinti, este acela ca optiunea returului este disponibila, deci in cazul in care micutii elevi sau adolescentii nu sunt tocmai multumiti de produse, acestea pot fi returnate in termen de 30 de zile, de la primirea coletului.

In concluzie, acum este mai usoara cumpararea rechizitelor de scoala, fara sa fie nevoie de deplasare sau efort suplimentar. Asadar, prin simpla organizare a filtrelor, in functie de preferinte, pret sau articolul dorit, achizitionarea se face rapid, iar plata, cu cardul sau ramburs, chiar din confortul propriei locuinte.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *