Meniu

Nu știi ce să-i faci cadou de aniversarea voastră? Iată 3 idei clasice, dar care încă funcționează!

Cubick 12 luni in urmă 0 7

Aniversarea voastră – un moment special în cuplu, ce nu poate trece neobservată! Chiar dacă iubire, dragostea și alte sentimente pe care vi le purtați, ar trebui arătate în fiecare zi, ziua voastră reprezintă momentul în care vrei să-i arăți persoanei iubite că o iubești și o prețuiești mai mult decât în restul anului, deoarece este ziua în care ai decis că ea sau el este persoana cu care vrei să-ți împarți timpul, grijile, bucuriile și momentele.

Fiind un moment atât de special, cu siguranță, cu mult timp înainte de aniversare, deja începi să-ți faci tot felul de gânduri și să cauți cadoul perfect. Uneori, poate fi dificil, mai ales dacă aveți câțiva ani de relație sau căsătorie să mai găsești o idee care să îl surprindă pe celălalt. Dar să știi că, uneori, cadourile simple dar cu însemnătate emoțională mare sunt mult mai potrivite decât un cadou material scump și fără valoare sentimentală.

 De aceea, următoarele idei, chiar dacă sunt clasice, încă sunt destul de potrivite și poți surprinde persoana iubită de ziua voastră: 

Un tort personalizat

Dacă știi că îi plac dulciurile, atunci un cadou dulce este cea mai bună idee. Și, ca să nu fie un cadou banal, îl poți personaliza cu ceea ce consideri că vă reprezintă cel mai bine: o fotografie, un citat sau o amintire placută pentru voi. Pentru că nu poți realiza un astfel de tort acasă, trebuie să apelezi la o cofetărie, iar Cofetăria Armonia îți stă la dispoziție cu numeroase sortimente de torturi din care poti alegere sau cu modele personalizate.

Cele mai citite articole

Un colaj foto

Cu siguranță, de-a lungul relației voastre ați imortalizat toate momentele importante și frumoase pe care le-ați trăit, astfel că aveți o colecție impresionantă de fotografii. O idee destul de inspirată ar fi să-i faci persoanei iubite un colaj cu cele mai frumoase amintiri capturate ale voastre. Pe lângă faptul că e un cadou care o sa îi rămână și peste ani, a vă aduce aminte de lucrurile frumoase din relația voastră nu va face decât să vă unească și să vă bucure. 

O vacanta

Cine nu și-ar dori o vacanță? Dacă toate cadourile standard ți se par banale, atunci un city break îl/o va da pe spate pe iubitul/iubita tau/ta.  Poate aveați planuri de calătorie care nu s-au îndeplinit sau poate partenerul de viață dorește să viziteze un oraș sau o anumită țară. Acum este momentul oportun pentru a îl/o surprinde. Dacă știi și ce oraș visează să viziteze, atunci nu mai pierde timpul și caută din timp biletele de avion. O experiență în 2, departe de rutina cotidiană, nu-i așa că sună foarte bine?

Tu cum îți arăți dragostea față de partenerul de viață și cu ce cadouri îl surprinzi?

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *