Primul website
din lume

Primul Web Site din lume a fost creat si lansat la data de 06 august 1991. La inceputul anului 2018, conform NetCraft, erau peste 1,8 miliarde de website-uri la nivel mondial.

Websiteurile
astazi

Astazi, website-ul este unul dintre cele mai moderne si puternice instrumente de marketing care te ajuta sa starnesti interesul audientei, sa-ti inspiri publicul sa actioneze si sa interactioneze cu brand-ul tau!

Pentru ca Nu este doar un Web Site. Este Website-ul TAU!

Suntem convinsi ca iti doresti mai mult de la website-ul tau. Nu vrei sa fii doar unul dintre cele aproape 2 miliarde de site-uri. Stim ca ai nevoie de un site frumos, user friendly si optimizat din toate punctele de vedere.

Websiteuri
Cubick

Crearea unui web site este un process holistic. Site-urile create de noi nu arata numai incredibil ci sunt construite cu scopul de a te ajuta sa-ti dezvolti la maxim afacerea pe care o detii!

Beneficiaza de Un Design Special

Sunt Functionale & Flexibile

Sunt Responsive (Adaptate Tutror Device-urilor)

Sunt User Friendly (Usor de Folosit) & Optimizate UX

Sunt Sigure (implementare by default al certificatului SSL)

Sunt Optimizate SEO On Page inca de la Inceput

Sunt Concepute pentru o Rata de Conversie cat mai mare

Sunt Usor de Intretinut & Updatat

Esti pregatit pentru primul tau website?

Intrebari frecvente despre cum se creeaza un web site?

Consultantii Cubick vor dori sa afle mai multe detalii despre afacerea pe care doriti sa o incepeti si apoi va vor prezenta optiunile pe care le aveti. In functie de bussines veti putea alege intre platformele: wordpress, prestashop, opencart sau html!
In functie de complexitate dar si de “urgenta” clientului, un website poate fi finalizat in maxim 5 zile. Pentru a ne incadra in acest termen, este necesar sa avem toate informatiile necesare: de la domeniu si structura pana la continutul acestuia!
Da. Finalizarea unui site reprezinta inceputul afacerii dumneavoastra. Pentru a avea success un site trebuie sa functioneze la parametrii maximi 100% din timp si sa fie actualizat in permanenta. De aceea Cubick ofera si acest serviciu extrem de important!
Bugetul alocat pentru crearea unui website poate diferi destul de mult. In functie de complexitatea proiectului dar si de timpul in care se doreste a fi implementat, un website poate costa de la 199 euro pana la peste 5000 de euro!
Da. Toti clientii Cubick pot opta contra cost pentru servicii ce gazduire si hostare a site-ului lor. Asiguram acces gratuit la cpanel. Avem parteneriate cu cele mai importante companii de Hosting din Romania pentru a asigura timpi de incarcare optimi!
Departamentul nostru de copywriting va poate ajuta in acest sens. Fie ca aveti nevoie de texte pentru categorii/subacategorii, mesaje call to action, descrieri de produse, etc. noi cream continut de calitate adaptat cerintelor tale!

Procesul de creare a unui Web Site se desfasoara in 6 pasi:

Stabilirea strategiei de dezvoltare a website-ului

Fiecare proiect de dezvoltare a unui web site este unic si personalizat. Vrem sa intelegem brand-ul, afacerea, sa intelegem nevoile si stabilim un timeline adaptat fiecarui business. Echipa noastra de specialisti va analiza proiectul din toate punctele de vedere si va veni cu recomandari strategice astfel incat proiectul sa devina unul de success.

Consolidarea Arhitecturii/Structurii web site-ului

Fiecare website are nevoie de o fundatie iar structura reprezinta punctul de plecare in acest demers. Totul pleaca de la analiza amanuntita a concurentei si a cuvintelor cheie astfel incat structura sa fie perfect adaptata targetului de clienti urmarit. Vom stabili impreuna structura meniului principal, functionalitatile exacte cat si modul de navigare pe site!

Alegerea Design-ului

Prima impresie este foarte importanta, iar design-ul reprezinta prima interactiune cu un posibil client. De aceea design-ul trebuie sa fie pe cat de atractiv si adaptat tutoror device-urilor pe atat de functional si usor de navigat. Astfel focusul nostru va fi orientat catre un design responsive adaptat clientilor tinta combinat cu elemente clare de user experience si call to action.

Implementarea Efectiva a proiectului

Odata stabilite toate elementele de ordin structural si de design se trece la partea de implementare efectiva a proiectului. Programatorii nostri sunt pregatiti sa implementeze rapid website-ul in conformitate cu specificatiile stabilite in proiectul general agreat in prealabil cu clientul.

Testarea si Controlul web site-ului

Inainte de a fi urcat online website-ul trece printr-un proces riguros de testare si verificare. Sunt verificate atat elementele de design, modul in care este vizibil pe toate device-urile cat si elementele legate de functionalitatile principale. Se verifica inclusiv securitatea, viteza de incarcare si cosul de cumparaturi (pentru magazine online)!

Lansarea si Optimizarea continua a site-ului

Lansarea website-ului este numai inceputul. Procesul de optimizare abia acum incepe. Perioada imediat de dupa lansare este extrem de importanta si in functie de feedback-ul utilizatorilor si de impactul initial, anumite functionalitati pot fi imbunatatite si updatate. Acest proces este unul continuu si este foarte important!

Ce Platforme iti propunem pentru crearea website-ului tau!

WORDPRESS

Website prietenos

Interfata usor de administrat

Optimizabila SEO cu ajutorul plugin-ului Yoast

Varietate mare de template-uri de design

Modul Woocommerce pentru magazine online

VEZI DETALII

PRESTASHOP

Ideala pentru magazine online

Foarte usor de customizat

Beneficiaza de peste 600 de functionalitati

Fara limita de produse sau categorii

Sisteme avansate pentru gestiunea stocurilor

VEZI DETALII

OPENCART

Ideala pentru magazine online de mari dimensiuni

Multe module ce pot fi implementate pentru SEO

Beneficiaza de cel mai simplu panou de admnistrare

Comunitate cu peste 1 milion de membri pentru suport si customizari

VEZI DETALII

HTML

Reprezinta baza oricarui CMS

Asigura cea mai mare viteza de raspuns pentru utilizatori

Ideal pentru a fi indexat de catre motoarele de cautare

Variante responsive de template-uri cu posibilitati nelimitate de personalizare

VEZI DETALII

Preturile noastre