Te-ai gandit sa vinzi mai mult online?

Vrei sa faci parte din comunitatea antreprenorilor care si-au facut un magazin online si au o afacere de succes? Avem cea mai buna solutie pentru tine! Impreuna gasim idei creative si potrivite pentru dezvoltarea afacerii tale si in mediul online.

Avantajele crearii un e-shop

Spre deosebire de magazinul fizic, prin crearea unui magazin online se elimina cheltuielile pentru pentru chirii, rafturi, vitrine, angajati, depozit si lista poate continua. In plus, te bucuri de un alt avantaj – tot internetul va afla de tine, iar produsele tale vor fi vizualizate din orice parte a lumii, cu acces la o piata incomparabil mai mare decat locul unde ai alege sa plasezi un magazin fizic.

Viitorul comertului
este online

Intr-o lume tot mai aglomerata si cu putin timp la dispozitie, oamenii din lumea intreaga evita cozile din mall-uri si supermarket-uri alegand sa isi cumpere produse online. Astfel, crearea unui magazin online user friendly si atractiv face diferenta dintre profit si pierdere.
Cu un singur click, clientii tai cauta si achizitioneaza produsele dorite, de oriunde, oricand – in pauza de masa, in weekend sau in traficul matinal.

Cubick iti ofera magazine online cu urmatoarele caracteristici

Zero erori tehnice de programare
Webdesign modern si personalizat
Dezvoltare structura pe categorii de produse
Dezvoltare numar nelimitat subcategorii
Optimizare mobile si tablete
Panou de administrare website
Creare functie cont de utilizator
Creare functie cos de cumparaturi
Implementare sistem de plata cu cardul
Implementare functie de plata ramburs
Creare adrese de email
Instructaj panou de administrare

De ce sa ne lasi pe noi sa iti cream magazinul online potrivit?

Echipa Cubick este intotdeauna orientata catre clienti si rezultate. Astfel, alaturi de expertii in e-commerce si o echipa profesionista de programatori, noi reusim imposibilul: cream website-uri moderne, ce au un design resposiv, orientat catre conversie, functionalitati personalizate la nevoile clientului si un modul de administrare (CMS) usor de utilizat.

Detalierea business-ului, cheia catre un magazin online unic

Echipa Cubick este mereu la curent cu noutatile in web design si crearea de magazine online sau site-uri de prezentare, iar metodologia noastra include criteriile de performanta ale oricarui client in parte: domeniul de activitate, produse, servicii, decidenti, diferentiatoare, site-uri concurente de profil, etc.

Impreuna stabilim obiectivele pe care ti le doresti, fie ele de comunicare, comenzi, cereri de oferta, fie de call to action, SEO, etc. si iti propunem o arhitectura de conversie optima nevoilor: meniuri, structura bazei de date a produselor, functionalitati adecvate conversiei, stabilire sales funnel, etc, elemente esentiale in creare magazin online.

Esti pregatit pentru primul tau website?

Design unic, resposive si creativ

100% gandit sa vanda.

Designerii nostri utilizeaza fiecare pixel cu un singur scop in minte: o rata de conversie cat mai mare. Abordarea echipei Cubick este ca fiecare vizitator care intra pe site sa se transforme in potential client.

Prin responsive design, avem grija ca magazinul tau online sa fie afisat corespunzator si pe tableta sau smartphone, astfel incat persoanele aflate in miscare sa poate comanda rapid. Pentru ca este creat de la zero, avem doar doua limite: tehnologia si inspiratia.

Personalizare platforme

Daca ai un magazin online creat pe platforme wordpress sau prestashop si vrei un suflu nou, te ajutam. Insa iti recomandam sa iti alegi platforma in functie de obiectivul si specificul afacerii tale. Grafic, pot exista diferente intre doua magazine online dezvoltate pe aceeasi platformă gratuita insa, in inima codulului sursa sunt la fel.