Un logo profesional este ACEL logo

Imaginea face cat 1000 de cuvinte, mai ales daca vorbim de crearea unui logo. Noi iti cream o identitate vizuala creativa, unica, prin care te diferentiezi de concurenta.

Prima impresie care CHIAR conteaza

In online, schimbarile se petrec rapid, insa un logo creat alaturi de profesionisti te va propulsa pe piata, astfel incat originalul sa faca diferenta dintre tine si competitori. Un logo modern le arata clientilor tai cine esti si cu te ocupi.

De ce logo-ul este cu adevarat important?

In primul rand, este modul prin care clientii asociaza brand-ul cu valorile si principiile afacerii tale. Un logo este cel mai puternic instrument de marketing, care iti stabileste identitatea, atrage si comunica acestuia valoarea firmei sau a produsului. Intreaga identitate a brandului este concentrata in aceasta reprezentare grafica care are rolul de a transmite informatii cu profunzime intr-o maniera eficient concentrata.

Caracteristicile unui logo realizat in mod profesional

Unicitate

Fiecare business are caracteristici unice, iar logo-ul trebuie creat in cunostinta de cauza. Mai intai te cunoastem, iti intelegem business-ul, apoi cream un logo unic si creativ, care sa te reprezinte.

Ilustrativ

In crearea unui logo profesional, echipa Cubick evita conceptele generice si mult prea ambigue. Acesta va fi creat sa reprezinte in mod explicit cultura sau valorile companiei, sa ofere claritate si incredere publicului.

Scalabilitate si flexibilitate

Un logo trebuie sa arate perfect, indiferent de dimensiune. Folosind tool-urile speciale, noi iti cream o singura varianta vectoriala finala, care sa fie atractiva pe toate materialele publicitare, pe website si pe cartile de vizita.

Usor de retinut

Complex sau nu, un logo trebuie sa capteze privirea si sa ramana in mintea oricarui prospect sau client. Un design unic, concentrat pe caracteristicile business-ului tau, alaturi de o strategie de marketing solida te transforma intr-un brand in randul publicului.

Vrei sa ai logo-ul tau?

Obiectivele indeplinite de un logo profesional

Creativitatea si originalitatea sunt doar doua dintre argumentele pentru care sa alegi Cubick. Iti oferim un design personalizat nevoilor si business-ului pe care il detii : de la modelele simple, pana la cele complexe, in cel mai scurt timp posibil.
In crearea oricarui tip de logo, designerii echipei Cubick iau in calcul asocierea cu produsele si compania pe care o reprezinti. De altfel, stim ca logo-ul este emblema firmei pe care o detii, care va fi conectata la o gama larga de reclame, sub forma de panouri publicitare, anunturi pe hartie, astfel incat sa fii recogniscibil.
Un logo creat dupa “chipul si asemanarea” viziunii tale antreprenoriale iti aduce un plus de capital de imagine, care se transforma in brand. Logo-urile sunt o parte esentiala a crearii unei reprezentari vizuale ale companiei pe care oamenii o pot recunoaste.
Repetitivitatea unui logo este parte a eficacitatii acestuia. Odata ce logo-ul tau a stabilit loialitatea consumatorilor, urmatorul pas va fi repetarea sa cat mai des posibila. De fiecare data, cand compania ta, sau orice alt produs sau serviciu al companiei, este mentionata undeva, logo-ul ar trebui sa-l insoteasca.