De ce Copywriting pentru Website-ul tau?

De ce nu? Daca investesti o suma considerabila de bani, de ce sa nu ii oferi utilizatorului informatia de care are nevoie? Astfel te vei remarca prin calitate, iar aceasta se va vedea mai ales in Google Analytics. Desi o fotografie face cat 1000 de cuvinte, textele pentru site nu trebuie lasate la voia intamplarii.

Un continut scris corespunzator il va motiva pe utilizator sa intre si pe alte pagini ale site-ului, sa citeasca mai multe informatii despre produsele sau serviciile pe care le prestezi, iar astfel sa ia o decizie in favoarea ta.

Scrie pentru clientii tai, nu pentru tine sau motoarele de cautare!

Noi algoritmi Google nu iarta. Cu alte cuvinte, prin inteligenta artificiala, robotii Google pot stabili in ce masura continutul creat este cu adevarat util si informativ pentru clienti. Nu fii unul dintre business-urile care se lauda cu ceea ce ofera, ci mai bine apeleaza la un specialist de la Cubick pentru texte cu adevarat de calitate.

Continutul site-ului trebuie sa fie atractiv si viral!

Adauga, pe alocuri, inserarea unui "call to action" impreuna cu textul creat de specialistii Cubick te vor ajuta sa iesi in evidenta in fata competitorilor. Nu este suficient sa sa scrii mult, daca textul nu este accesorizat prin utilizarea unor fonturi speciale (precum bold sau italic), care sa asigure o mai mare lizibilitate.

Completeaza imaginea cu texte create sa ofere direct avantajele pe care clientul le obtine achizitionand de la tine, iar pe alocuri, adauga si subtitluri interactive si bullets, care sa capteze interesul. Un text SEO creat sa aduca plus valoare va fi usor de viralizat. Noi includem informatii valoroase pentru vizitator, sfaturi, recomandari sau orice altceva care sa inspire.

Vrei sa fii vizibil online? Contacteaza echipa Cubick!

De ce noi? Pentru ca avem o vasta experienta in crearea de articole pentru orice domeniu, la care se adauga expertiza SEO si cunostinte despre psihologia consumatorului. Folosim cuvintele potrivite, la locul potrivit, totul pentru a atrage prospecti si a-i transforma in clientii companiei tale.

SEO Copywriting + Strategie de Online Marketing = Succes

Daca te-ai intrebat vreodata cum un start-up se transforma, in doar cativa ani, intr-o companie uriasa, continutul este raspunsul. Strategia de marketing online, alaturi de specialisti in copywriting SEO profesionisti sunt un duo care iti transforma business-ul usor, prin:

Comunicare clara si rapida a beneficiilor pe care le aduci clientilor prin produsele sau serviciile pe care le oferi
Continut care genereaza curiozitate si indeamna vizitatorul la "call to action"
Continut interesant, care aduce plus valoare
Texte scrise in maniera comprehensiva
Ai nevoie de servicii de copywriting ?

De ce ai nevoie de copywriting?

Pentru ca noi nu scriem doar texte, ci iti intelegem business-ul si il privim in maniera obiectiva. Noi gasim beneficiile si le prezentam intr-o maniera creativa, de natura sa atraga. Echipa Cubick aduce intotdeauna un suflu nou produsului sau serviciului pe care il oferi, iar asta il va face atractiv din punctul de vedere al potentialului client.

Un copywriter stie sa aleaga stilul potrivit pentru textele de marketing online, care sa rezoneze cu strategia de marketing a companiei tale. Astfel, noi te ajutam sa obtii rezultate rapide, sa salvezi timp si sa oferi o noua perspectiva generala asupra business-ului pe care il detii sau conduci si asupra produselor si serviciilor pe care le oferi.

Ce inseamna copywriting?

In primul rand, articole care spun povestea business-ului tau, in cuvintele cheie pe care vrei sa te promovezi. Inspiram publicul oferindu-i continut atractiv menit sa creeze experiente emotionale care conduc la participare.

Copywriting inseamna redactarea de continut, atat de atractiv, incat sa determine audienta sa il promoveze. In acest fel, cresc, pe de o parte, increderea si autoritatea brandului, dar sunt ajutate si paginile web sa castige un ranking mai bun. Cream texte optimizate SEO, care respecta rigorile impuse de Google si pot fi folosite cu succes in campanii de optimizare SEO.

De la textele despre firma, pana la cele de descriere a produselor, nimic nu are secrete pentru noi.
Ne place sa crestem business-uri si empatizam cu tine. Cream texte pentru site si blog care sa vanda usor si sa se viralizeze.
Comunicate, advertoriale, recenzii, etc., toate sunt realizate de echipa de writeri SEO a Cubick, astfel incat sa te bucuri de recunoastere si branding online.