Meniu

Cel mic are colici? Iata cum laptele praf il poate ajuta! 

Cubick 2 ani in urmă 0 7

Colicile apar din diverse motive, printre care se numara si regimul alimentar al mamei si nivelul crescut de hormoni, asa ca nu se poate vorbi de o cauza comuna la toti bebelusii. Ele apar de cele mai multe ori in a 6-a saptamana de viata a celui mic si continua timp de trei sau sase luni. In unele situatii, vor disparea de la sine. 

Din fericire pentru parinti si pentru cei mici, in magazinul online elaptepraf.ro, se comercializeaza o formula de lapte care a fost conceputa pentru colici si constipatie. Parintii nu trebuie sa-si faca griji in legatura cu varsta copilului lor, deoarece aceasta formula de lapte praf Hipp poate fi introdusa in alimentatia celui mic de la inceput. 

Ce ingrediente vei gasi in compozitia laptelui praf? 

Pe langa vitaminele si mineralele din compozitia sa, acest produs iese in evidenta prin continutul redus de lactoza, proteinele hidrolizate, grasimile usor digerabile si galacto-oligozaharidele. Mai mult decat atat, continutul scazut in alergeni face ca el sa fie optiunea perfecta si pentru copiii cu risc de alergii. 

Cele mai citite articole

Complexul de vitamine B ajuta la buna desfasurare a metabolismului, iar in compozitia laptelui sunt prezente vitaminele B1, B2, B6 si B12. Cu ajutorul acestor vitamine se realizeaza producerea celulelor rosii, intarirea sistemului imunitar, protectia celulelor etc. In mod normal, aceste vitamine se gasesc in alimente care nu pot fi consumate de cei mici inca. 

Cum se foloseste laptele praf impotriva colicilor? 

Pentru ca laptele praf sa aiba cele mai bune efecte, instructiunile de preparare si de utilizare trebuie urmate cu exactitate. In caz contrar, exista riscul ca sanatatea copilului sa fie afectata. Cu privire la metoda de depozitare, laptele praf trebuie pastrat intr-un loc uscat, la temperatura camerei, iar din momentul in care este deschis, intr-un loc racoros. 

Prin urmare, exista modalitati prin care parintii ii pot sprijini pe cei mici care sufera de colici, chiar cu ajutorul laptelui praf. Formula este imbogatita cu elemente deosebit de importante in primii ani de viata, ceea ce ii va ajuta enorm pe copii pe masura ce se organismul lor se dezvolta. 

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *