Meniu

Awe Compactors: Tipuri de prese de balotat utile pentru activitatea ta

Cubick 2 ani in urmă 0 6

Pentru ca orice afacere la inceput de drum sau care deja se bucura de un renume pe piata din Romania cu domeniu de activitate de productie, distributie, imprimare, comert cu amanuntul are nevoie de solutii pentru gestionarea deseurilor si produc lunar pana la 10 tone de marfa reciclabila, oferta companiei AWE Compactors include investitii ideale.

Alegerea unei prese de balotat este o strategie buna de gestionare a deseurilor. Gratie acestor dispozitive, se vor forma baloti compacti de poduse reciclabile grupate pe mai multe categorii, iar utilizatorii nu numai ca vor castiga mai mult spatiu, ci vor maximiza si greutatea produselor reciclabile si vor plati mai putin la transport in cazul firmelor de reciclare.

Reprezentantii AWE Compactors explica ce este presa de balotat deseuri si de ce este importanta pentru afaceri

Presele de balotat deseuri din oferta acestei companii reprezinta instrumente importante ce ajuta utilizatorii in cadrul programului de reciclare si de gestionare a deseurilor. Presele care sunt mai mari si au functii mai complexe sunt ideale pentru companiile mai mari, dovedind reprezentantilor si administratorilor ca au facut o investitie foarte inteleapta.

Cantitatea de deseuri transformata in baloti luna de luna determina tipul de presa potrivit pentru fiecare client in parte. Presa verticala va ocupa un spatiu mai redus si este mai mica, incarcarea facandu-se pe partea de sus, in timp ce presa orizontala este mai inalta si reuseste sa comprime materialele mult mai usor.

De ce sa investeasca reprezentantii companiilor in presa de balotat deseuri?

Cele mai citite articole

Din ce in ce mai multe afaceri moderne sunt interesate de metode de a economisi bani si de a gestiona cat mai bine deseurile. Oamenii de afaceri trebuie sa se gandeasca si la faptul ca o cantitate mare de deseuri afecteaza in mod negativ mediul inconjurator astfel incat productivitatea companiei sa fie la cote inalte.

Presele de balotat deseuri sunt foarte eficiente. Materialele reciclabile stranse in cadrul companiilor mici, mari sau mijlocii se transforma in baloti dupa ce sunt legate si compactate. Deseurile balotate reprezinta si o importanta sursa de venit. Sunt companii de reciclare care cumpara PET-uri compactate in baloti si chiar platesc foarte bine, in timp ce deseurile vrac reprezinta un cost suplimentar pentru companie.

Nu in ultimul rand, presele de balotat reduc si costurile fortei de munca, angajatii nemaifiind nevoiti sa se ocupe personal de reciclarea acestor deseuri si astfel fiind redusa si riscurile izbucnirii unui incendiu. Reprezentantii companiilor au la dispozitie o gama foarte variata de prese de balotat atat verticale cat si orizontale, cat si prese de puteri si capacitati diferite si cu accesorii pentru manipularea balotilor.

Presele de balotat pot fi expediate foarte simplu fara a consuma mult combustibil, reducand drumurile pana la rampa de gunoi si nici nu ocupa mult spatiu. In concluzie, reprezentantii companiilor pot lua decizia de a investi in asemenea dispozitive necesare pentru a creste profitul, de a scadea riscul poluarii si de a beneficia de mai mult spatiu de depozitare.

Cele mai citite articole

Scris de

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *