Meniu

Ai nevoie de o semiremorcă bună, nemțească? Alege un model de la Fliegl!

Cubick 2 ani in urmă 7

Ai nevoie de o semiremorcă bună, nemțească? Alege un model de la Fliegl!

Sistemele de caroserie mobilă câștigă în importanță ca soluție pentru utilizarea mai eficientă a materialului rulant. Brandul Fliegl  are o gamă largă de produse în acest domeniu.

De ce să alegi o semiremorcă Fliegl?

Fliegl este unul dintre cei mai importanți producători de pe piața internațională de semiremorci și remorci. 

Toate modelele Fliegl sunt dezvoltate de designeri experimentați, ținând cont de dorințele clienților.

Spre exemplu, brandul Fliegl este sinonim cu cel mai înalt nivel de calitate și soluții practice bine gândite pentru agricultură de zeci de ani. Acestea sunt avantajele care au făcut din Fliegl numărul 1 în Europa, de exemplu, în domeniul remorcilor și semiremorcilor agricole. Fliegl oferă întotdeauna conceptul optim de transport în acest important sector de activitate..

De curând, compania și-a extins gama de semiremorci Fliegl ASW de mare succes cu noi modele denumite Taurus. Este o soluție economică pentru exploatările agricole și firmele de specializate care au nevoie de o semiremorcă de mare volum pentru transportul de siloz, fân sau compost.

Semiremorcile sunt echipate cu iluminare din spate cu design Full LED – iluminarea dinamică oferă o siguranță mult mai mare atunci când conduceți pe șosea decât farurile convenționale din spate. Lumina de poziție, lumina de frână și indicatorul de direcție sunt mai vizibile decât alte tipuri de iluminat atât ziua, cât și noaptea. Luminile sunt realizate din material rezistent la impact pentru a le prelungi durata de viata.

Experiența practică valoroasă, capacitatea de a anticipa nevoile pieței și un sistem de servicii bine stabilit sunt elementele de bază ale succesului mărcii germane. Orice semiremorcă Fliegl este rezultatul muncii coordonate a unei echipe de diverși specialiști cu un singur scop: crearea celui mai bun produs. 

Greutatea redusă a semiremorcilor cu prelată Fliegl le face mai competitive pe piața serviciilor de transport. Datorită unei game largi de echipamente și opțiuni de asigurare a încărcăturii, aceste semiremorci sunt pregătite optim pentru fiecare destinație de cărat marfă.

Cele mai citite articole

Vehiculele Fliegl sunt considerate funcționale și solide și, prin urmare, durabile și confortabil de utilizat.

Tipuri de semiremorci Fliegl apreciate deja pe plan internațional

Semiremorca ușoară Fliegl SES Single

Livrările nu au loc întotdeauna către destinații aflate pe drumuri largi. Uneori se trece pe alei și se termină în curți la fel de înguste. În astfel de situații, un vehicul mai mic este adesea suficient chiar și pentru transporturi scurte între două depozite, sau de la un depozit la un magazin de cartier. 

Semiremorca SES cu o singură axă este un vehicul compact și flexibil. Este recomandat pentru transportul unui singur BDF sau a unui singur container. Datorită designului său special este ușor de manevrat, perfect pentru a ajunge în locuri mai greu accesibile, cu care transportatorii au de multe ori de-a face în traficul local, urban sau rural. 

Semiremorca este relativ scurtă, are doar 8,13 m lungime și 1.840 kg. Montată pe o osie de 10 tone, nu este concepută pentru sarcini foarte grele. Un astfel de vehicul este o alternativă la camioanele de oraș. 

Semiremorcile cu platformă Fliegl

Sunt soluția optimă pentru diverse sarcini de transport. În funcție de scopul pentru care sunt folosite, poate exista o înălțime diferită a părților laterale, a peretelui frontal. De asemenea, este posibilă telescopizarea zonei de încărcare.

Semiremorci pentru transportul containerelor cisternă 

Șasiul chimic de la Fliegl este unul dintre cele mai ușoare din clasa sa. Aceasta combină capacitatea optimă de ridicare cu o gamă completă de echipamente pentru transportul mărfurilor și materialelor periculoase.

Semiremorci basculante cu caroserie din aluminiu

Semiremorci basculante Fliegl cu caroserie din aluminiu de la 25 metri cubi până la 60 de metri cubi sunt folosite pentru transportul de cereale, nisip, pietriș etc. Greutatea optimă fără încărcătură reduce costurile de operare. Pe lângă greutatea proprie scăzută, o trăsătură distinctivă este forma conică a caroseriei, care facilitează foarte mult descărcarea încărcăturii.

Ai și tu nevoie de o semiremorcă Fliegl folosită sau de ultimă generație? Poți intra pentru o asemenea achiziție pe platforma de tranzacționare vehicule și utilaje Autoline.ro unde vei găsi o mulțime de modele dintre care să îl alegi pe acela care este cel mai potrivit pentru afacerea ta.

.

Cele mai citite articole

Scris de