Ai grija de website-ul tau!

Nu arunca pe apa sambetei bugetul alocat website-ului, ci adopta un pachet de mentenanta site oferit de Cubick. De la doar 49 Euro/luna, specialistii nostri se vor asigura de intretinerea si actualizarea acestuia, conform ultimelor cerinte online.

In plus, avem grija ca orice modificare de indexare sa iti fie adusa la cunostinta rapid, pentru a nu micsora beneficiile optimizarii SEO. Daca nu sunt descoperite modificari de la o indexare la alta va considera acea pagina ca fiind stationara / statica si o va vizita mai rar, pagina putand pierde din acest motiv pozitii in afisarea rezultatelor cautarilor utilizatorilor pe respectivul motor de cautare.

De ce sa apelezi la o firma specializata in mentenanta site?

Ai servicii rapide, profesioniste.
Eficienta in executarea lucrarilor solicitate.
Se ocupa de indexarea corespunzatoare in principalele motoare de cautare: Google, Yahoo, Bing etc.
Servicii personalizate, in functie de de domeniul de activitate si platforma.

Serviciile oferite in mentenanta de site

Fie ca detii un site de prezentare HTML sau un site PHP, cu Panou de administrare CMS - un magazin online, un site pentru anunturi, catalog produse, ne putem ocupa de administrarea, intretinerea lor: actualizari de continut (texte, imagini), depanarea unor erori, implementarea de noi functionalitati in site (redesign site, adaugare de pagini noi, versiuni noi de limba in site, adaugare panou de administrare, noutati, newsletter, cos de cumparaturi, statistici vizitatori, etc).

Doresti sa-ti administram site-ul ?

Mentenanta magazin online sau website-uri complexe

Realizam intretinerea oricaror site-uri complexe, de la magazine online prin adaugarea de noi pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto, dezvoltarea unor noi sectiuni, pana la cele de anunturi sau platforme de stiri.

Mentenanta site HTML

Asiguram mentenanta oricarui website HTML, realizat de catre noi, dar si de alte companii printre care enumeram: creare de pagini noi, optimizare pagini, redesign, transformare in site tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), adaugarea de noi sectiuni, galerii foto, SEO - optimizare pagini, etc.

Externalizarea mentenantei, un beneficiu pentru business-ul tau

Mentenanta de site reprezinta un serviciu necesar oricaror companii, permitandu-ti sa te dedici strict afacerii tale. Pentru ca intretinerea website-ului presupune cunostinte temeinice de programare si experienta, mai ales datorita schimbarilor din online, este mult mai eficient sa externalizeze acest tip de serviciu.

Echipa dedicata, impreuna cu promptitudinea serviciilor sunt doar cateva dintre atuurile de care te poti bucura, de la doar 49 de euro/luna. In plus, daca ne alegi pe noi pentru crearea sau redesig-ul unui website, asiguram si training-ul necesar, astfel incat actiunile minime sa poate fi realizate chiar si de catre un incepator.