Meniu

Acumulatori camere video: iata ce sa procuri in functie de bugetul pe care-l ai!

Cubick 2 ani in urmă 6

Acumulatori camere video: iata ce sa procuri in functie de bugetul pe care-l ai!

In societatea contemporana, filmarea de videoclipuri a devenit un element des intalnit in viata de zi cu zi, ca urmare a inovatiilor tehnologice aparute pe piata. Fie ca este vorba de un Tik-Tok, de un video ce urmeaza sa fie publicat pe youtube sau de o transmisie live pe Facebook, foarte multi oameni au ajuns sa-si construiasca adevarate cariere bazate pe producerea de videoclipurilor informative sau de divertisment. 

In situatia de fata, echipamentul utilizat joaca un rol cat se poate de important, majoritatea oamenilor dorind sa procure produse cat mai calitative la preturi cat mai avantajoase. Articolul de fata isi propune sa ofere cateva variante optime de acumulatori camere video, in functie de bugetul fiecarei persoane in parte.

Acumulatori camere video: buget scazut

Pentru cei care nu-si permit sa investeasca prea multi bani intr-un acumulator de camere video,  pe piata exista totusi cateva variante destul de facile care-si vor putea face treaba. Aici va fi adus in discutie acumulatorul SWIT S-8PE6 DV utilizat pentru anumite camere Canon EOS 5D2, 5D3, 60D, 7D, 7D, 70D. Bateria este reincarcabila, de 7,2 V, 11Wh si dispune de un circuit inteligent care ofera protectie impotriva curentului, tensiunii si temperaturii anormale.

Acumulatori camere video: buget mediu 

Cele mai citite articole

Pentru cei care isi permit sa investeasca o cantitate de bani mai insemnata exista anumite variante mult mai puternice, precum un Power Station Portabil EcoFlow RIVER 600 Max, cu o putere de 576 wati pe ora curent alternativ. Dupa cum este prezentat, indiferent de locatie, aparatura va putea fi alimentata fara nicio bataie de cap, acumulatorul fiind silentios si lipsit de vapori.

Acumulatori camere video: buget ridicat

Pentru cei care chiar doresc sa-si formeze o cariera din industria video exista si alternative de acumulatori de ultima generatie, dar care costa pe masura nivelului de tehnologie. Aici va fi amintita Ecoflow Delta 1300, o centrala termica portabila care va permite alimentarea pentru ore-n sir oricand si oriunde, capacitatea sa fiind de 1260 wati pe ora.

In concluzie, acestea sunt 3 alternative pentru fiecare tip de buget.

Cele mai citite articole

Scris de