Meniu

3 aspecte importante in alegerea cladirii de birouri

Cubick 2 ani in urmă 6

3 aspecte importante in alegerea cladirii de birouri

Managementul unei afaceri nu este o chestiune usoara, mai ales la inceputul acesteia, cand firma trebuie sa isi administreze cu cea mai mare grija toate cheltuielile. Alegerea spatiului pentru birouri reprezinta adesea o piatra de hotar pentru proaspetii antreprenori. 

Iata 3 aspecte importante de care ar trebui sa tine seama atunci cand cauta un spatiu de lucru intr-un oras mare. Desi oferta este variata si destul de bogata, cautarea unui birou de inchiriat Cluj poate deveni problematica daca nu se iau in consideratie anumite lucruri. 

1. Zona in care este amplasat

Ca si in cazul oricarui tip de închiriere de proprietatii, locatia ar trebui sa fie un aspect major in alegerea spatiului. Este biroul usor accesibil prin mijloacele de transport in comun si pe soselele orasului? Cum va arata traseul angajatilor? In mod ideal, zona ar trebui sa ofere o gama larga de facilitati in apropiere. Bancile, spatiile publice de intalnire si restaurantele la indemana sporesc avantajele locatiei si adauga atractivitate comerciala.

2. Existenta unei parcari private

Cele mai citite articole

Orice manager doreste ca angajatii din subordine sa ajunga la timp la serviciu, sa nu vina nervosi sau exasperati de trafic si sa dea astfel cel mai bun randament. Existenta unei parcari private a cladirii de birouri ii va scuti de multe neplaceri si de intarzieri cauzate de cautarea unui loc de parcare. Este un aspect esential si in cazul in care se doreste un birou de inchiriat Bucuresti.

3. Spatiul trebuie sa incurajeze productivitatea

Pentru a gasi un birou de inchiriat potrivit, antreprenorul va trebui ia in considerare atat suprafata, cat si aspectul acestuia, sa se asigure ca angajatii vor avea suficient spatiu, ca mobilierul intra se asaza optim in cadrul biroului. 

De asemenea, trebuie luata in calcul si o eventuala extindere a afacerii si o crestere minimala a numarului de angajati. Planul de etaj va afecta eficienta utilizarii spatiului. Astfel, o forma dreptunghiulara va oferi mai mult spatiu pentru a lucra decat spatiile cu colturi inclinate sau rotunde. 

In functie de naturii muncii, designul poate avea de asemenea un rol hotarator in alegerea biroului. Un spatiu de lucru comun poate stimula colaborarea la locul de munca, iar daca lucrul individual primeaza, se va merge pe un aspect mai tradițional.

Cele mai citite articole

Scris de